Vi er byens bedste reparatør af smartphones & tablets

Som erhvervsdrivende kan du opnå fordelagtige serviceaftaler med FixMac, hvorved du slipper for tidsspild og andet bøvl i forbindelse med at skulle finde en reparatør, når uheldet er ude. Med en serviceaftale hos FixMac kan du samle alle reparationerne for dit firma under ét tag, hvilket sikrer dig god kundeservice, hurtige reparationer og fordelagtige priser. Vi reparerer hermed dine Apple-enheder på 30 minutter og overtager garantien.

Uddannede teknikere

Dygtige medarbejdere med erfaring og højt kundeserviceniveau sikrer dig reparation af alle aktuelle Apple-enheder på rekordtid.

OP TIL 20% rabat på reparationer

Såfremt du opretter en erhvervsaftale hos FixMac, sikrer du dig op til 20% rabat på alle reparationer af Apple-enheder.

12 måneders garanti

Som erhvervskunde sikrer du dig 12 måneders garanti på alle reparationer, som er foretaget på vores værksted af vores uddannede medarbejdere.

Gratis kørsel til erhvervskunder

FixMac er yderst fleksible og mobile overfor servicekunder og tilbyder derfor at rykke ud i krisesituationer, hvor kunden har brug for, at vi reparerer og/eller hjælper dig med dine produkter.

Gratis lånetelefon (over 4 timer)

For at du ikke skal undvære din telefon i længere tid og opleve gener i forbindelse med din nedetid, tilbyder vi vores kunder en lånetelefon som en del af serviceaftalen, mens vi reparerer din enhed.

Overtagelse af Apple-garanti

Når du overlader din Mac-enhed til reparation hos FixMac, så overtager vi Apple-garantien og/eller reklamationsretten. Du skal derfor ikke bekymre dig om, hvorvidt du bibeholder garantien og reklamationsretten på dit produkt.

Opretter du hermed en erhvervsaftale hos FixMac, er følgende fordele gældende:

Hurtige reparationer og lånetid, så dine gener og nedetid minimeres mest muligt

Mobilt værksted, som rykker ud på din arbejdsplads i krisesituationer

Rabatter på alle reparationer

Fordelagtig kreditaftale, så du sparer tid og ressourcer

Den bedste service hos et værksted, som stort set kun har tilfredse kunder - og det er dokumenteret

Support og opsætning af Apple-produkter

Fast kontaktperson, som vejleder dig og finder den bedste løsning på dine problemer.

Samarbejdspartnere i Svendborg omegn

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig, så vi kan få en snak om, hvad lige netop dit behov er for en erhvervsaftale – uanset om du repræsenterer en privat eller en offentlig virksomhed.