Vi er byens bedste reparatør af iPhones & iPads

Hos Fixmac bestræber vi os på at udføre reparationer af højeste kvalitet, hvad enten det drejer sig om teknikeren, værkstedet eller reservedelen. Vi har derfor uddannede teknikere ansat, med mange års erfaring og vurderer løbende kvaliteten hos vores leverandører.

Vi er specialister i reparation af iPhone, iPad, Mac og iMac. I menuen øverst finder du priser og standard udbud af reparationer, såsom smadret skærm, nyt batteri og udskiftning af Home knap på iPhone.

 

Vi sætter en ære i at levere reparationer af absolut højeste kvalitet – derfor bruger vi udelukkende markedets bedste reservedele. Kvalitet er også i fokus, når det kommer til vores kundeservice, og vi kan træffes på de fleste tider af døgnet via telefon eller mail.

 

Vores butik og værksted ligger i Voldgade 11, 5700 Svendborg. I vores butik finder du tilbehør til iPhone, iPad m.m., og vi står altid klar til at tage imod din reparation og vejlede dig personligt i, hvordan du beskytter din iPhone eller iPad bedst muligt.

Hos Fixmac bruger vi altid originale reservedele, hvis muligt og ønsket. Apple tillader ikke, at man køber reservedele direkte fra dem – derfor må vi ikke kalde vores reservedele til Apple-produkter originale. De er dog af fuldstændig samme kvalitet som de dele, der sidder i enheden fra ny.

 

Alle reparationer betales enten kontant, med MobilePay eller med kreditkort. Inden vi påbegynder reparationen, oplyser vi en fast pris for arbejdet. I enkelte tilfælde kan vi ikke fastsætte reparationens pris med det samme, men her vil du få prisen, så snart din enhed er tilgængelig fra værkstedet.