Hvorfor vælge Fixmac når du skal have repareret din enhed?

Reklamation og garanti

Når vi foretager reparationer på din iPhone eller iPad, behøver du ikke at være nervøs for at miste Apple-garantien eller reklamationsretten på dit produkt. Vi overtager nemlig begge dele, når vi har haft din iPhone eller iPad inde til reparation af skærmen. Hvis du skal have repareret andre dele af din enhed, overtager vi garantien og reklamationsretten, såfremt reparationen foretages med originale dele.

 

Vi lever af tilfredse kunder. Derfor får du den obligatoriske reklamationsret på 2 år. Kommer du forbi vores værksted i Svendborg, kan vi næsten altid reparere dit Apple produkt, mens du venter.

 

Bemærkelsesværdigt kan vi dog ikke overtage Apple-garantien ved forudgående væskeskader. Der gives altså ikke garanti ved skader, der skyldes væske!

Forsikring

Du kan yderligere få repareret din telefon gennem din forsikring hos FixMac – hvis du selvfølgelig har forsikring på den. Vi samarbejder bl.a. med forsikringsselskabet Fomo. Vi anbefaler derfor, at du kontakter dit forsikringsselskab og forhører dig, hvorefter vi kan gå i gang med at reparere din telefon til din fordel!

Prisgaranti

Som kunde hos FixMac er du altid sikret den bedste pris. Hvis du finder en tilsvarende reparation billigere hos en anden iPhone-reparatør i Svendborg, så garanterer vi at matche prisen – og vi giver yderligere 10% rabat på selve reparationen.

 

For at kunne prismatche reparationer kræver det, at du finder en tilsvarende reparation, som den, du behøver, og dokumentere, at den er billigere end vores løsning, via link eller billede. Herved får du reparationen hos os til annoncens pris, og vi giver 10% oveni.

 

Vilkårene for prisgaranti:

  • Vi yder KUN prisgaranti overfor vores konkurrenter i Svendborg.
  • Reparationstypen, som du kræver prisgaranti på, skal være den samme, som den annonce, du fremviser til os.
  • Du skal være opmærksom på, om den anden virksomhed tilbyder reparationen med originale el. uoriginale dele.